Muut

Etusivu/Muut

Nettisivun bannereita

2019-03-05T17:02:50+02:00

Nettisivujen bannereita Danikaupalle ja Marakatille Nettisivubannereiden teko on hauskaa ja olenkin tehnyt niitä useita. Asiakkaiden tuotekuvien syväys ja muokkaus kuuluu luonnollisesti asiaan tyylistä riippuen. Marakatille olen tehnyt useita eri teemaisia naamaisasu mainosbannereita mm. Halloween-asut, penkkariasut, discoasut, länkkäriasut ja eläinasut. Damikaupalle olen tehnyt eri tuoteryhmien esittely bannereita esim. pentudamit ja tekstidamit. Damikaupalle olen aiemminkin tehnyt grafiikkaa mm. logon.

Messuosasto

2018-02-25T17:03:51+02:00

Fixuluxin messuosasto Valaistussuunnitteluun erikoistunut Fixuluxin messuosaston suunnittelu sujui hyvin asiakkaan toimittamien mittojen mukaan. Messuosasto rakentui sekä isoista kankaista että tarra-yläpalkista. Suunnitelma hahmoteltiin ensin messuoaston lähettämään piirrokseen, jonka pohjalta Illustratorissa luotiin grafiikka painoa varten.  Linkissä artikkeli, jossa juttua heidän messuosastostaan.

Lentolan makuhunaja -etikettejä

2018-03-05T19:08:53+02:00

Makuhunaja -etikettien suunnittelu osa1 Tämä oli yksi mun lempi projekteistani. Kehonhuolto Tarullalle oli mahtavaa tehdä yhteistyötä: kummatkin heittää ideoita ja tuntuu et yhteistyö sujuu kuin rasvattu. Harva asiakas on mulle piirrellyt omia ideoitaan paperille ja lähettänyt niin monta valokuvaa ideoistaan kuin Taru. Etiketit suunniteltiin aikaisemmin tekemieni Raffi- ja Lempi-etikettien pohjalle Illustratorilla. Kustakin makuhunaja-etikestä tehtiin iso 150g purkeille sekä 40g kokoisille minipurkeille sopivat versiot. Makuina oli chili, inkivääri, marjat [...]

Go to Top