Yritysgrafiikka

Etusivu/Yritysgrafiikka

Nettisivun ulkoasuja

2021-09-21T18:40:30+03:00

Nettisivujen ulkoasu suunnitteluja Olen tehnyt jo useita ulkoasu suunnitteluja Kaakon Nettipalvelu Oy:lle. Nettisivupohjat suunnittelen Photoshopissa ja lähetän koko tiedoston tasoineen Pekka Hannoselle -Kaakon Nettipalvelu Oy:n koodarille. Hän hoitaa kaiken koodauksen mun antaman valmiin grafiikan pohjalta. Sivut ovat nopeat sekä simppelit ja grafiikka, jota teen, perustuu pitkälti yrityksen antamaan logoon ja olemassa olevaan ulkoasuun. Esimerkkejä tekemistäni sivujen ulkoasuista alla. Ranch Services Pohjois-Karjalan karhukoirayhdistys Koneistus Juha Valjanen Rajaviesti [...]

Starttipaketti-Rahtikeisarit

2019-03-04T20:25:30+02:00

Rahtikeisarit -Starttipaketilla kaikki mitä yrittäjä tarvitsee Rahtikuljetus yrittäjälle tein päheen logon, josta sitten tein tarrafirmalle painovalmiin version. Ulkoasu, käyntikortit, somekuvat ja kaikki tarpeellinen kuului samaan Starttipaketti hintaan. Yrittäjällä ei toistaiseksi ole vielä somekanavia tai nettisivuja, mutta kuormaautot ajaa Tampereen alueella logo kyljessään.  

Psymenta – Logon suunnittelu

2019-03-05T17:09:58+02:00

Psymenta -Logo ja printit Psykologi Anne Halme tilasi logon suunnittelun. Psymentan logo pohjautuu osittain aivon siluettiin, mutta myös ajatuskuplaan. Työ oli osana yhteistyöpakettia, jossa Miia Ylinen teki aivan upeat Psymentan nettisivut logoon pohjautuen. Kun ulkoasu oli Miian avulla syntynyt, tein Annelle käyntikortit, flyerin ja Powerpoint pohjan sekä graafisia pohjia Canvan käyttöä varten. Tosi mukava projekti ja pääsi tutustumaan itselleni uuteen ammatinkuvaan. [...]

Logon uusiminen

2019-03-04T16:56:00+02:00

Logon uusiminen Lattiakolmio tilasi minulta logonsa täydellisen uusimisen. Värit haluttiin pitää sekä kolmioelementti. Muuten sain vapaat kädet ja monien logokierrosten jälkeen saatiin uusi hieno logo. Yhteistyökumppanini Miia Ylinen teki heille upouudet nettisivut, joissa on hienosti käytetty logoni elementtejä. Vanha logo näytti tältä.

Logon vektorointi

2019-03-04T15:35:40+02:00

Disair logo Vektoroin ja viimeistelin Disair yrityksen logon, josta sain todella valmiin luonnoksen. Tästä tykkään todella, sillä sillä on useampi eri merkitys. Yritys tuottaa helikopterilento palveluita sekä pientalojen suunnittelupalvelua, jolloin kuvio nimen yläpuolella voi tarkoittaa harppia tai vuoria. Valmis logo syntyi nopeasti ja edullisesti. Vektoroidut logot saa minulta kaikissa tarvittavissa tiedostomuodoissa.

Nettisivun bannereita

2019-03-05T17:02:50+02:00

Nettisivujen bannereita Danikaupalle ja Marakatille Nettisivubannereiden teko on hauskaa ja olenkin tehnyt niitä useita. Asiakkaiden tuotekuvien syväys ja muokkaus kuuluu luonnollisesti asiaan tyylistä riippuen. Marakatille olen tehnyt useita eri teemaisia naamaisasu mainosbannereita mm. Halloween-asut, penkkariasut, discoasut, länkkäriasut ja eläinasut. Damikaupalle olen tehnyt eri tuoteryhmien esittely bannereita esim. pentudamit ja tekstidamit. Damikaupalle olen aiemminkin tehnyt grafiikkaa mm. logon.

Go to Top