Puuttuuko logostasi vektoriversio?

Oletko koskaan yrittänyt teetättää kuvastasi bannerin, mutta kuvan laatu ei riitä?

Haluaisitko painattaa piirroksestasi tuotteita?

Jos vastasit johonkin yllä olevaan kysymykseen ”kyllä” – jatka lukemista.

Logosta vektoriversio- MIKSI?

Logosta -sekä muista yrityksesi usein käytetyistä graafisista elementeistä- on hyvä olla vektorigrafiikka versio olemassa. Miksi? Noh, koska vektorigrafiikkaa voi suurentaa ja pienentää niin paljon kuin haluaa ilman, ilman että laatu kärsii. Saat teetettyä logosi vektoriversiosta sekä 5 metrisen bannerin että postimerkin kokoisen tarran. Lisäksi monet oheistuotepainot, brodeeraus- sekä metallipainokoneet hyväksyvät vain vektorigrafiikka tiedostomuotoja, jolloin logosi vektorointi on välttämätöntä. Et voi tietää, milloin tulee tarve painattaa logosi voittopokaalin laattaan taikka brodeerata työryhmälle omat paidat. Kysäise jo tänään graafikoltasi, onhan vektorimuoto olemassa logostasi!

Piirroksesta vektoriversio

Onko sinulla kerääntynyt kymmeniä ihania taideteoksia, piirrostuksia taikka muuta designia, jotka haluaisit saada lähetettyä painotaloon/ompelimoon taikka muille valmistajille? Kun ne digitalisoi vektorigrafiikka tiedostomuotoon, käyvät ne yleisesti kaikkialle ja ovat vieläpä koon puolesta muokattavissa minkä kokoiseen tuotteeseen tahansa -ikkunaverhosta postikorttiin. Älä enää piilottele taidettasi yöpöydän laatikossa vaan ryhdy toimeen!

Lisää tietoa vektorigrafiikasta yleisesti löytyy ilmaisesta videotutoriaalistani, käy katsomassa jos kiinnostaa.

Tuliko mieleen joku kuva tai logo, jonka haluaisit vektoroida?

Onneksesi palveluihini kuuluu myös vektorointi (50 -100€ per kuva)

Hintaan vaikuttaa kuvan koko sekä yksityiskohtaisuus. Parhaan tuloksen saan, jos piirroksessa on tussitetut viivat ja selkeät vahvat värit. Kuvien vektorointiin vaikuttaa myös sen resoluutio (mieluiten enemmän kuin 150ppi). Lisäksi jos saan käsiini logossa käytetyt fontit, on työ nopeampaa ja edullisempaa.

Yhteydenotot

  • pääsivun yhteydenottolomakkeella
  • teija@visualeditor.fi
  • tai soittamalla 040 750 2249