Messumateriaalit -suunnittele ne itse!

Jos reissaat paljon eri messuilla, myyjäisissä tai tapahtumissa, nyt kuulolle! Sain kunnian päästä testaamaan Happyecon tuotteita ja ihastuin! Kerron nyt sinulle  uudesta tavasta erottua kilpailijoistasi hienoilla mainos-seinillä, myyntipöydällä tai vaikka tuotehyllyillä, jotka kaikki ovat sinun suunnittelemia.

Happyeco tekee messumateriaaleja, jotka voit itse suunnitella alusta loppuun yrityksesi näköiseksi. Grafiikat painetaan suoraan kartonkituotteisiin, joten raskaita rakenteita ja niihin liitettäviä erillisiä kankaita tai tarroja ei tarvita. Saat oman logosi, ulkoasusi ja värisi kaikkiin materiaaleihin. Mutta mikä minusta erikoisinta – messuelementit on helppo itse kuljettaa, pystyttää ja purkaa. Saat vietyä monta metriä pitkän messuseinän vaikka henkilöautossasi paikasta toiseen. Huh!

________

Suunnittelu ja kokoaminen

Kokeilin itse suunnitella itselleni oman myyntipöydän ja pull-up seinän. Vaikka en itse käy messuilemassa, oli hauskaa kokeilla, miltä minun myyntipöytäni voisi näyttää. Kunkin tuotteen suunnittelupohjat voi ladata itselleen Happyecon sivuilta ja sitten eikun muokkaamaan. Sivujen käyttöliittymä oli suhteellisen helppo oppia ja kysyessäni, sain apuja henkilökunnalta mailin välityksellä. Heiltä löytyy myös hyvin kattavat video-ohjeet messuosaston rakentamiseen.

erilaiset messuosastot ja promo-osastot

Valmiiden pohjien muokkaamiseen tarvitaan Illustrator -vektoriohjelma, jossa voit lisätä haluamasi kuvat, grafiikat, tekstit ja logon. Jos et itse omista ohjelmaa, voin hoitaa koostamisen puolestasi. Jos taas haluat oppia tekemään sen itse, minulta löytyy myös Skype opetuspaketti Illustatorista. Illustratorin voi ladata omalle koneelle ja käyttää ilmaisena kokeiluversiona viikon ajan 😉

________

Tällainen siitä sitten syntyi! Erityisesti tykkäsin sitä, että pystyin katselemaan tuotetta 3D näkymässä ja näkemään, onko siinä virheitä ja miltä se oikeasti näyttää yhdessä muidenkin luomieni tuotteiden kanssa.

Säästä aikaa ja resursseja

Käydessäni paikanpäällä Happyecon pajalla, pääsin itse pystyttämään seinän ja pöydän. Ja aivan kuten alla olevista videoista näkee, ne olivat helppo koota ja kevyitä kantaa. Minusta tämä on erittäin hyvä yksinyrittäjälle, jolla ei ole apuna isoa pystytystiimiä. Koko messukalusto mahtuisi omaan henkilöautooni ja pystyttäminen tapahtumapaikalla veisi minulta vain muutamia minuutteja -ilman työkaluja.

Jättimäisen messuosaston kokoamiseen kokoamiseen menee alle 20min

Jopa pikkulapset pystyvät kokoamaan messupöydän 🙂

________

Hinta

Pienyrittäjälle hinta saattaa olla suuri kynnys, mutta pitkällä tähtäimellä, tulee Happyecon tuotteet edullisemmaksi kuin monet kertakäyttöiset messuelementit. Keveydestään huolimatta Happyeco-tuotteet voidaan koota useaan kertaan ja ovat kestävyytensä vuoksi pitkäikäisiä. Voit myös unohtaa kuljetuskustannukset. LISÄKSI, kun et reissaa paikasta toiseen, voi messuseinät ja -pöydät sisustaa yrityksesi tiloja. Saat toimistostasi tai kivijalkaliikkeestäsi tyylikkään ja virallisen näköiset.

________

Säästä luontoa!

Happyecon tuotteet 100 % ekologiset ja kierrätettävät. Jos yrityksesi arvoihin kuuluu ekologisuus ja luonto, kannattaa vahvistaa brändiäsi valitsemalla luontoystävällisiä ratkaisuja.

Lyhyesti

Suosittelen tutustumaan Happyecon tarjontaan jos

  • reissaat paljon tapahtumissa
  • ekologisuus on osa brändiäsi
  • haluat erottua kilpailijoistasi

Itse pidän tästä ekologista tavasta tehdä messumateriaalit. Erityisesti siksi, että saisin ne omalla grafiikalla, jotka voisin itse suunnitella. Jos joskus lähden reissaamaan, hankin kyllä pull-upin heiltä -itse suunniteltuna tietysti 🙂

Happyecon valikoimaan voit tutustua heidän sivuillaan. Rekisteröidyttyäsi (ilmaiseksi) pääset selaamaan hintoja ja suunnittelemaan omaa messuosastoasi.

______________________________________________________________

Jos kiinnostuit ja haluat minun koostavan sinulle messuosaston, laita rohkeasti viestiä! Ja jos taas haluat opetella Illustartorin käyttöä, tutustu koulutuspaketteihini! 

Laitetaan tähän viel TARJOUS mukaan eli:

Happyecon pöydän tai pull-upin grafiikan koosto 50€ +alv /tuote. Tarjous voimassa 8.4. asti